Tuesday, 13 December 2016

Kayu Mistik Aura Alami (LR)

Terdapat 3 jenis pokok Larak iaitu Larak Lawas, Larak Salah dan Larak Tahi Kucing. Ianya adalah sejenis pokok kecil berdaun kembar. Diantara tiga ini yang amat dicari ialah jenis Larak Salah, antara jenis kayu yang amat sukar ditemui atau dimiliki. 
Ianya dikatakan memiliki pelbagai khasiat dari segi mistik. Yang dicari peminat barang mistik ialah ciri yang ganjil yang terdapat pada pokok larak salah dan diantaranya ialah batang pokoknya yang melingkar mengikut arah kiri dan jenis daun yang terbalik. 
Bahagian yang sepatutnya mengadap ke atas terpusing dan mengadap ke bumi.Bahagian yang paling baik ialah bahagian akarnya terutama yang mempunyai teras, kerana bahagian akarlah punca penyerapan zat makanan yang menyalurkan kebahagian pokoknya. Mengikut kepercayaan yang diceritakan oleh orang-orang dulu penggunanya perlu memakai kayu ini tanpa dilihat oleh orang lain kerana ianya mampu mematahkan atau membalikkan ilmu atau niat yang tidak baik kepada si penghantar. 

KHASIAT LARAK SALAH

1). Pelembut Hati - Jika pasakkan dibuat dengan jenis-jenis bahan kayu atau batu yang memiliki khasiat pengasihan, penarik, pemanis dan pelaris. Khasiatnya akan seiring dengan khasiat pelembut hati yang dimiliki oleh Kayu Larak Salah ini. (Contoh Pasakkan dengan Batu Mani Gajah/Buluh Perindu/Buluh Bertemu Ruas/Senduduk Putih/Kayu Cintamani?Timah Hitam/Kayu Penunduk dan apa saja jenis kayu yang ada aura wibawa dan aura kedamaian...InsyaAllah mustajab..). Testimoni Penebus berkata, dari  jenis yang berpasak ni kalau pemakaian untuk Karier, Temuduga, Berurusan dengan Orang Ramai, Perniagaan dan ada Pelbagai Khasiat jika penggunaan dengan Betul dan berbanyak lah Berselawat serta  senyumlah  selalu walau dengan sesiapa pun....InsyaAllah akan Lembut Hati dan ada Perasaan sesuatu di lubuk hati seseorang yang dihadapi..

2). Pelimun atau Halimunan - Larak Salah ini juga selalu buat orang tak perasan dengan kehadiran si pemakainya, tetapi Larak Salah ni tidak boleh dipertontonkan kepada orang jika memakainya oleh kerana sifat akar ini yang pemalu, kena sorok dari pandangan orang ramai. Ada juga Penebus-Penebus yang menghubungi Pengasas , Larak Salah hilang dari pandangan mereka, dah la tu penebus simpan Larak Salah ni dalam Beg atau beg Pouch yang berisi dengan Barangan Penting, Pengasas hanya boleh menasihati dengan menyuruh mereka beristigfar dan banyak berselawat , dalam keadaan tenang renungkan kembali dimanakah tempat paling akhir beg tersebut diletakkan, alhamdulillah setelah Berselawat Serta memohon Pada Allah agar diketemukan dengan Beg tersebut, akhirnya dapat ditemui

3). Tenaga Kebal - Larak Salah ini juga  ada yang mengatakan bahawa ianya memiliki Khasiat Kebal akan tetapi  Pengasas maupun Para penebus tidak pernah lagi Berhadapan dengan situasi tentang Khasiat yang diperkatakan..Wallahukalam...(Pengasas hanya Berusaha, Hanya Allah yang Berkuasa)

4). Pembalik Sihir dan Niat Serong Seseorang kepada Pemakai - Menerusi Pengalaman Pengasas sendiri sewaktu pengasas membuat urusan perniagaan, ada orang yang dihadapi pengasas cuba membuat sihir pukau lalu sihir tersebut terkena kepada penghantarnya dan penghantar tersebut menjadi Lembut hati lalu mengiakan kembali apa yang pengasas katakan..(Sihirnya tak menjadi la tu..Subhanallah  Alhamdulillah..sesungguhnya Allah lah menjadi Benteng Perlindungan bagi Hamba-HambaNya.

5). Pelbagai Kegunaan dari segi Betul dan Salah - Larak Salah ni kebanyakkannya Pemakai menggunakannya untuk berbuat sesuatu yang tak elok, tetapi  pengasas  sarankan kepada Penebus-Penebus Kayu jenis ini agar gunakan lah untuk jalan Kebaikkan kerana Feedbacknya adalah baik juga, begitulah sebaliknya. Pengasas tak mau tanggung dosa kering ya....(Khasiat yang Selebihnya tentang kayu ini tertakluk kepada niat dan pembawaan si pemakai..

APA-APA JUA PUN...NASIHAT TOK KI BERBANYAKLAH BERSELAWAT DAN INGAT PADA ALLAH SENTIASA AGAR APA YANG KITA PAKAI SENTIASA MENDAPAT KEIZINAN DAN KEREDHAANNYA INSYAALLAH..
( pusakaalam2u.blogspot.com/.../kayu-larak-salah-jenis)

Bagi yang mahu mendapatkan kayu ini dalam bentuk raw atau permata boleh hubungi :-

MASTER KI (TOK KI)  UNTUK MAKLUMAT LANJUT DI TALIAN :   

(  09-9554930 / 012-9561020 / ( 019-9123963 - Hot Line ) 

Masa urusan 9.00 pagi sehingga 9.00 malam ) 
  
( Sila sms@wassap sebelum call )  


Akaun Bank Untuk Urusan Bank In @ Transfer ke Qalbun Rahmah 

ZAKIMAN BIN ZAKARIA Email : qalbunrahmah@yahoo.com 

Maybank         ( 1530 5616 5316 )   

Bank Islam      ( 0604 6020 0361 34 )   

Cimb               ( 7051 3142 37 )   

AgroBank        ( 100 670 100000 5883 )  

Bsn                  (  07104 41 80135553 7 )   
 ****Berusaha dan Bertawakkal****

No comments:

Post a Comment